Coral Biogreens S.R.L. și-a început activitatea în anul 2012 din dorința de a exploata potențialul agricol local. Fermele de producție se află în localitățile Batar jud. Bihor (IRIS CARPAȚI), la Albota jud. Dâmbovița (AZIENDA AGRICOLA "FO.CE" SRL) și Bals jud. Olt (PAVA POPCONS). Aici, fermieri pricepuți și dedicați domeniului cultivă salate fine pline de prospețime precum rucola, baby spanac și valeriană sau verdețuri în ghiveci pe suprafețe ce depășesc 7 ha de spații protejate.
Salatele îți oferă fibre și nutrienți de care organismul are nevoie pentru o bună funcționare. Rucola, spre exemplu, conține circa 90% apă, este ideală pentru detoxifierea organismului și ajută la întărirea sistemului imunitar. Are un conținut important de minerale - fier, cupru, magneziu -, dar și de vitamine (A și C). Datorită proprietăților sale deosebite, consumul de valeriană îmbunătățește calitatea somnului, acționează împotriva problemelor digestive, calmează crampele și sindromul colonului iritabil. La noi în țară, această plantă crește în zonele deluroase și montane, fiind utilizată în medicina naturistă și în gastronomie.
Verdețurile în ghiveci pot fi folosite atât în bucătărie (proaspete, dar și uscate în casă) drept condimente, pentru ornarea mâncărurilor, dar și pentru proprietățile lor curative. Pentru a te bucura de prospețimea verdețurilor în ghiveci poți alege: busuioc, coriandru, oragano, salvie, mentă, lămâiță, cimbrișor sau rozmarin.
Salatele îți oferă fibre și nutrienți de care organismul are nevoie pentru o bună funcționare. Rucola, spre exemplu, conține circa 90% apă, este ideală pentru detoxifierea organismului și ajută la întărirea sistemului imunitar. Are un conținut important de minerale - fier, cupru, magneziu -, dar și de vitamine (A și C). Datorită proprietăților sale deosebite, consumul de valeriană îmbunătățește calitatea somnului, acționează împotriva problemelor digestive, calmează crampele și sindromul colonului iritabil. La noi în țară, această plantă crește în zonele deluroase și montane, fiind utilizată în medicina naturistă și în gastronomie.
Verdețurile în ghiveci pot fi folosite atât în bucătărie (proaspete, dar și uscate în casă) drept condimente, pentru ornarea mâncărurilor, dar și pentru proprietățile lor curative. Pentru a te bucura de prospețimea verdețurilor în ghiveci poți alege: busuioc, coriandru, oragano, salvie, mentă, lămâiță, cimbrișor sau rozmarin.