Familia care administrează ferma Eco Live Garden DD SRL din localitatea Uliești, județul Dâmbovița a înțeles rolul agriculturii în industria țării și a ales să lucreze pământul respectând tradițiile transmise din generație în generație. Aici sunt cultivate cu multă pricepere tomate și zucchini, legume care ajung toate pline de prospețime în magazinele LIDL.
Tomatele, sau roșiile, așa cum obișnuim să le spunem, sunt disponibile în diferite soiuri și astfel pot prezenta diferențe la nivel de gust, formă, dimensiune și culoare, dar indiferent de soi, acestea sunt la fel de gustoase și bogate în nutrienți. Roșii, galbene, verzi, mov, chiar și albe, tomatele alcătuiesc suportul ideal de vitamine (A și K), minerale (potasiu, fier, calciu, mangan) și alte substanțe active benefice care mențin sănătatea pielii, a ochilor și a oaselor. Tomatele pot fi consumate în stare proaspătă, dar și preparate termic. În plus, foarte populare în bucătăria românească sunt gogonelele - tomatele verzi, care încă nu au ajuns la maturitate – care se consumă doar murate. Pline de savoare și prospețime, aromate și dulci, sunt și roșiile Cherry - variante mai mici, dar la fel de gustoase ale tomatelor.
Mult mai dulci și cu o coajă mai subțire decât dovleceii tradiționali, zucchini nu trebuie curățați de coajă când sunt gătiți. Valorile nutritive, întreg complexul de vitamine și minerale, fac din zucchini un ingredient extrem de valoros pentru întărirea imunității și stimularea digestiei. Prospețimea dovleceilor zucchini este garantată de la începutul primăverii până în toamnă, perioadă în care se cultivă prin semănat direct în câmp.
Tomatele, sau roșiile, așa cum obișnuim să le spunem, sunt disponibile în diferite soiuri și astfel pot prezenta diferențe la nivel de gust, formă, dimensiune și culoare, dar indiferent de soi, acestea sunt la fel de gustoase și bogate în nutrienți. Roșii, galbene, verzi, mov, chiar și albe, tomatele alcătuiesc suportul ideal de vitamine (A și K), minerale (potasiu, fier, calciu, mangan) și alte substanțe active benefice care mențin sănătatea pielii, a ochilor și a oaselor. Tomatele pot fi consumate în stare proaspătă, dar și preparate termic. În plus, foarte populare în bucătăria românească sunt gogonelele - tomatele verzi, care încă nu au ajuns la maturitate – care se consumă doar murate. Pline de savoare și prospețime, aromate și dulci, sunt și roșiile Cherry - variante mai mici, dar la fel de gustoase ale tomatelor.
Mult mai dulci și cu o coajă mai subțire decât dovleceii tradiționali, zucchini nu trebuie curățați de coajă când sunt gătiți. Valorile nutritive, întreg complexul de vitamine și minerale, fac din zucchini un ingredient extrem de valoros pentru întărirea imunității și stimularea digestiei. Prospețimea dovleceilor zucchini este garantată de la începutul primăverii până în toamnă, perioadă în care se cultivă prin semănat direct în câmp.