Îți prezentăm ferma

Happy Goodfruit SRL

Suprafața:

132 ha

An înființare:

2018

Happy Fruit este o companie românească înființată în 2018 ce deține 132 de hectare de terenuri agricole în localitatea Lipova din județul Arad. Aceasta are culturi de afine, afine BIO, cireșe BIO, piersici și, mai nou, căpșuni. Toate fructele sunt de cea mai buna calitate. Compania deține și două hale de producție unde sortează, împachetează și depozitează la cele mai înalte standarde fructele și produsele derivate.

Lista produselor cultivate:

Afine

Afine Bio

Cireșe

Cireșe BIO

Căpșune

Afinele sunt unele din fructele cu cel mai mare conținut de antioxidanți. vitamina C, A, E, vitamine din complexul B, cupru, seleniu, zinc și fier. Au rol benefic pentru întărirea imunității și previn apariția infecțiilor. Soiul de afine Bluecrop este cel mai răspândit din lume și astfel, cel mai popular în industria alimentară. Afinele Duke sunt un soi de fructe cu mărime medie, crocante, ferme și aromate, păstrându-și prospețimea pentru un timp mai îndelungat

Din respect pentru planetă, fructele și legumele sunt cultivate în regim bio pentru a contribui la prezervarea resurselor noastre prețioase, a diversității speciilor și a calității solului. Afinele bio sunt cultivate fără fertilizatori artificiali sau pesticide chimice. Afinele sunt unele din fructele cu cel mai mare conținut de antioxidanți. vitamina C, A, E, vitamine din complexul B, cupru, seleniu, zinc și fier. Au rol benefic pentru întărirea imunității și previn apariția infecțiilor. Soiul de afine Bluecrop este cel mai răspândit din lume și astfel, cel mai popular în industria alimentară. Afinele Duke sunt un soi de fructe cu mărime medie, crocante, ferme și aromate, păstrându-și prospețimea pentru un timp mai îndelungat.

Cireșele sunt izvoare de sănătate datorită conținutului mare de antioxidanți, minerale, vitamina C și A. Cireșele conțin de până la de 20x mai mult betacaroten decât căpșunele sau afinele. Au efect diuretic datorită conținutului de potasiu, reglează funcția sistemului digestiv și susțin imunitatea naturală a organismului. Cireșele din soiul Kordia au pulpa pietroasă, suculentă și cu gust excelent, în timp ce cireșele din soiul Regina au pulpă pietroasă și un gust dulce-echilibrat.

Cireșele sunt izvoare de sănătate datorită conținutului mare de antioxidanți, minerale, vitamina C și A. Cireșele conțin de până la de 20x mai mult betacaroten decât căpșunele sau afinele. Au efect diuretic datorită conținutului de potasiu, reglează funcția sistemului digestiv și susțin imunitatea naturală a organismului. Cireșele din soiul Kordia au pulpa pietroasă, suculentă și cu gust excelent, în timp ce cireșele din soiul Regina au pulpă pietroasă și un gust dulce-echilibrat.

Dietetice și hrănitoare, căpșunele sunt sărace în calorii și foarte bogate în vitamine. Conțin potasiu, vitamina K, vitamina B5, vitamina B6, acid folic, riboflavină și magneziu. În magazine găsești căpșune din soiul Albion sau Elsanta. Căpșunele Albion își păstrează prospețimea pentru mai mult timp, au o consistență cărnoasă și suculentă, iar fructele sunt de dimensiuni mai mari și forma lung-conică. De proveniență olandeză, căpșunele Elsanta au fructele uniforme, conic-rotunjite și o nuanță de roșu intens.